"Go With the Flow healing Centre" 
 Praktijk voor Klassieke Shiatsu & Massage
 Klassieke Shiatsu ~ Do-In Yoga ~ Munay Ki ~ Workshops

 
 
 
Welkom
 


Welkom op de new site van "Go with the Flow Centre"

info@gowiththeflowcentre.com is ons mail adres

Hier te vinden is informatie over klassieke shiatsu, de praktijk, behandelingen en trainingen

shiatsuIk biedt u, behalve (klassieke) shiatsu therapie en shiatsu massage, een ruime keus aan oosterse wellness behandelingen, welke worden gegeven op de praktijk- en cursuslocatie in Wateringen (omgeving Den Haag).

Naast de behandelingen zijn er workshops en trainingen zoals shiatsu cursus, meditatie cursus, Do-In Japanse beweging vorm meridiaan strekkingen ,Relax workshops en Munay Ki (sjamanistische inwijdingen), klank healings, stoelmassage  

Voor het bedrijfsleven is er een speciaal programma welke zich richt op zowel stresspreventie als op stressreductie. Door middel van bedrijfsmassage (stoelmassage/ stoelshiatsu) en/ of bedrijfsmeditatie wordt gewerkt aan ontspanning en het herstel van de privé-werk balans. Informeer voor een offerte op maat.

Wilt u liever een behandeling ondergaan of wilt u stoelmassage binnen uw bedrijf?Bent u geïnteresseerd in één van de trainingen of workshops? Gaat u op uw gemak door de site, ongeacht of u iets zoekt voor uw persoonlijke ontwikkeling of als ondersteuning voor in uw bedrijf. 

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u interesse in één van de producten of heeft u vragen omtrent shiatsu en de dienstverlening? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op via onderstaande telefoonnummer of de contactpagina.Klik voor routebeschrijving naar de praktijk hier

Maart  Aanbieding!                                                   

Boek een behandeling bij Donna Turner of Marleen Smits en u ontvang een gratis cadeau. Bij Donna een "Breathe" Essentieel Olie & Bij Marleen voor jou gependeld edelsteen!

 

Susan Paardekooper-Wareing 

 

 

Praktijk- en cursus locatie:

Turfschipper 100

2292 JB   

Wateringen

06 - 24 90 31 55

Nabij eindpunt tram 16 en 17

susan-en-jacqueline

 

 

 

 

 

 

 

 

 
      
 

 

 

 

 

 

 

De mens maakt reizen om zich te verbazen; over de hoogte van de bergen, over de geweldige golven van de zee, over de lange  loop van rivieren, over de uitgestrektheid van de oceaan, over de eeuwige kringloop van de sterren. Echter aan zichzelf gaat hij zonder verbazing voorbij.

Aurelius Augustinus 

  

 

            Timeware Software UK | 2009©Copyright-All Rights Reserved