"Go With the Flow healing Centre" 
 Praktijk voor Klassieke Shiatsu & Massage
 Klassieke Shiatsu ~ Do-In Yoga ~ Munay Ki ~ Workshops

 

Bedrijfs Do-In & Meditatie

bedrijfsmeditatie

  

Do-In & Meditatie voor bedrijven

Ontspanningsprogramma voor bedrijven waar we in groepen training geven met Do-In en meditatieve oefeningen. Richt zich op het (weer) vitaal maken van mensen, zodat zij gefocust en toch ontspannen kunnen leven en werken.

Voor groepen vanaf 6 tot 15 personen (afhankelijk van locatie). Meld u aan via de contactpagina

 

 

 

 

 

Prijs: € 600,- per persoon (excl. BTW) 12 lessen van 1,5 uur, inclusief deskundige begeleiding (2 docenten), reader en reiskosten (regio Den Haag/ Westland)

 

 


 

Dit ontspanningsprogramma is bedoeld voor diegenen die moeite hebben met het 'loslaten' van (werk)spanning en voor wie het 'herstelwerk' achteraf vaak langere tijd in beslag neemt. Dus waarom niet bij de kern beginnen en een ontspanningsprogramma op de werkplek zelf geven. Zo kun je gerichter werk verrichten, je biedt ondersteuning aan degenen die hinder ondervinden van het stressfactor 'werkdruk' en je werkt preventief voor de medewerkers die (nog) voldoende bandbreedte hebben.

bedrijfsmeditatie2

In het programma komen twee beproefde onderdelen vanuit de Oosterse filosofie samen; Do - In (Japanse yoga) en Meditatie, hiermee kunt  u een gerichte ontspanning bieden.

Uit onderzoek is gebleken dat het werk DE nr. 1 oorzaak is van stress, en dit maakt ‘Relax in Company’ een ideaal instrument om medewerkers, in deze hectische tijd van financiële instabiliteit, onzekerheden en verhoogde prestatiedruk, ondersteuning te bieden zodat ze beter geconcentreerd en meer ontspannen hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Het programma is gericht op het verbeteren van de werk/ privébalans zodat er een optimale relaxatie kan plaatsvinden. Daarnaast is het leuk, informatief en ze zijn op een andere manier met lichaam, geest en collega's bezig. En omdat stress geen voorkeuren heeft is het ook zeker geschikt voor (overbelaste) werkgevers en managers.

De training zal tijdens 1,5 uur per week, gedurende 12 weken worden gegeven, waarbij de cursisten methodes krijgen aangereikt om ontspanning te vinden én vast te houden, ook in de stressvolle momenten. Bij het ontspanningsprogramma ontvangen de deelnemers een compleet lesboek met een heldere uitleg over de oefeningen zodat ze deze ook thuis kunnen toepassen. Dus schenk uzelf en uw medewerkers meer ontspanning en focus, u zult verrast zijn over de positieve bijdrage die het kan leveren aan uw onderneming.

 

‘Je blik zal enkel helder worden

Wanneer je in je hart kijkt…

 

Wie naar buiten kijkt droomt.

Wie naar binnen kijkt wordt wakker.

 

Carl Gustav Jung

 

 

            Timeware Software UK | 2009©Copyright-All Rights Reserved