"Go With the Flow healing Centre" 
 Praktijk voor Klassieke Shiatsu & Massage
 Klassieke Shiatsu ~ Do-In Yoga ~ Munay Ki ~ Workshops

 

Stoelmassage  

stoelmassage

  

Stoelmassage en stoelshiatsu op locatie (bedrijven)

Specifiek voor bedrijven. Functioneren in de huidige maatschappij brengt vaak spanning met zich mee. Die zet zich gemakkelijk vast in de nek en schouders. De massage verlicht spierspanning, verhoogt de concentratie en wordt gebruikt als instrument voor stresspreventie en stresssignalering.

Meld u aan via de contactpagina

 

 

 

 

 

Prijs: € 20,00 voor 20 minuten behandeling excl. BTW. Minimale behandelaanvraag is 3 uur.

 


 

Stoelmassage is een techniek welke door ons met name bij bedrijven wordt uitgevoerd. De specifieke massage richt zich voornamelijk op het (weer) vitaal maken van mensen, zodat zij weer actief en toch ontspannen kunnen bewegen en werken. De masseur maakt gebruik van bepaalde drukpunten en maakt hiermee hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen weer los. De massage wordt als weldadig en ontspannend ervaren, het stimuleert en reguleert de bloedsomloop.  

chairmassage1

Stoelshiatsu is een techniek welke wij toepassen bij specifieke klachten op shiatsu therapeutische basis. Spanningen, onder andere op het werk, kunnen in het lichaam blokkades veroorzaken. Lang in dezelfde houding zitten, hoge werkdruk, veel werken achter een beeldscherm en dergelijke zijn vaak de oorzaken van spanningen en energetische blokkades. De klachten die daarbij kunnen optreden zijn bijvoorbeeld vermoeidheid, stijve spieren, verminderde concentratie.

Bij aanvang van de behandeling zullen we bij de werknemer informeren of er specifieke klachten zijn en daar zullen we de behandeling dan op aanpassen.

Voor wie? Stoelmassage en stoelshiatsu is toepasbaar op een aparte behandelplek, liever niet op de werkplek zelf, uw medewerker krijgt van ons een welverdiende en effectieve massage, de massage wordt door de kleding heen gegeven. We werken volgens een rooster dat door het personeel zelf wekelijks wordt ingevuld. Een stoelmassage is puur ter voorkoming van klachten en ter ontspanning en is geschikt voor iedereen, behalve voor zwangere vrouwen. Functioneren in de huidige maatschappij brengt vaak spanningen met zich mee. Die spanning zet zich gemakkelijk vast in de nek en schouders. De massage verlicht spierspanning, verhoogt de concentratie en wordt gebruikt als instrument voor stresspreventie en stresssignalering. Het draagt bij aan het welzijn van de mens en is daarmee een maatregel die u kunt benutten om ziekte verzuim (o.a. door R.S.I. en stress) te voorkomen.

Shiatsu is voor de werkgever aftrekbaar, mits men over een Arboplan beschikt en het hierin opneemt.
(Uitvoeringsregeling loonbelasting 2001 art. 43).

 

 

‘Geluk hangt van wat men kan geven, niet van wat men kan krijgen.’

Mahatma Ghandi

 

            Timeware Software UK | 2009©Copyright-All Rights Reserved