"Go With the Flow healing Centre" 
 Praktijk voor Klassieke Shiatsu & Massage
 Klassieke Shiatsu ~ Do-In Yoga ~ Munay Ki ~ Workshops

 

Shiatsu therapie en shiatsu massage

schouderbehandeling

  

Shiatsu therapie en shiatsu massage

Shiatsu past hand- en vingerdruk op de huid toe, dit heeft als doel ziekte te voorkomen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Het stimuleert de levensenergie en -vreugde, waardoor de levenskwaliteit wordt verhoogd, (even ter verduidelijking; geen erotiek).

Meld u aan via de contactpagina

 

 

 

 

 

Prijs: € 60,00 intake shiatsu therapie                                          Prijs: € 50,00 vervolg shiatsu therapie                                                                               Prijs: € 50,00 shiatsu massage                                                                                               Prijs: € 225,00 Nieuw!: vijfrittenkaart (€ 25,00 voordeel), dit geldt voor de vervolg therapie als ook voor de massage.

 


 

Mocht u niet zeker zijn welke behandeling het beste bij u past, vraag dit dan gerust na bij de therapeute.

Shiatsu therapie

shiatsubehandling2

Bij acute en chronische aandoeningen wordt de shiatsu therapie toegepast, echter niet bij koorts of ontstekingsreacties. U kunt shiatsu ondergaan als er een zware, chronische aandoening aanwezig is, het biedt een goede ondersteuning in combinatie met andere therapieën en heeft een zeer behulpzaam effect bij vele klachten

Shiatsu is echter nooit een vervanging van een medische behandeling, raadpleeg bij (ernstige) klachten altijd eerst de arts.

Tijdens de eerste afspraak zal er een anamnese (vraagstelling) en diagnose plaatsvinden, de intake duurt 1,5 uur. Vervolgafspraken zijn 1 uur.

Shiatsu massage

Shiatsu massage wordt gebruikt wanneer er geen klachten zijn en is puur preventief en ter ontspanning.  Tijdens de behandeling worden de diverse shiatsu technieken gebruikt waardoor (eventuele) spanningen worden losgemaakt en de energie beter kan doorstromen. U zult een diepe ontspanning ervaren, u loopt als herboren de deur uit.

Een shiatsu massage duurt 1 uur. Leest u voor uw behandeling eerst de aanvullende informatie door, dit geldt zowel voor de therapie als de massage.  Klik voor routebeschrijving naar de praktijk hier

 

‘Gladde woorden en innemende manieren gaan zelden gepaard met ware deugd’

Confucius

 

 

            Timeware Software UK | 2009©Copyright-All Rights Reserved