"Go With the Flow healing Centre" 
 Praktijk voor Klassieke Shiatsu & Massage
 Klassieke Shiatsu ~ Do-In Yoga ~ Munay Ki ~ Workshops

 

Specials

speciale-behandelingen

  

Specials

Speciale behandelingen voor een specifiek seizoen of voor het gehele jaar. De buikmassage en moxa behandeling zijn alleen te boeken in de herfst en winterperiode. Om het lichaam extra ondersteuning te geven wanneer het buiten koud en vochtig is. De hand- en voetmassage is het gehele jaar te boeken. 

Meld u aan via de contactpagina 

 

 

 

 

 

Prijs: buik en onderrug massage (50 min) €37.00

Prijs: moxa behandeling (50 min) € 37,00

Prijs: hand- en voetmassage (50min) € 37,00


Mocht u niet zeker zijn welke behandeling het beste bij u past, vraag dit dan gerust na bij de therapeute.

Buik– en onderrugmassage (seizoensbehandeling)

buikmassage

Een heerlijk verwarmende massage voor de buik en onderrug. Vaak heeft u niet in de gaten hoe koud deze gebieden aanvoelen, u kunt hier ongemerkt klachten van ondervinden. De massage wordt met gemberolie uitgevoerd en is een krachtig middel, hierdoor worden de diverse energiegebieden in het lichaam gestimuleerd. Het heeft een zeer diep ontspannend en verwarmend effect. Na de massage zult u zelf ervaren hoe belangrijk warmte in dit jaargetijde is. Kortom, een behandeling die u met enige regelmaat zou moeten ondergaan, als ware een investering in uzelf.

U kunt een eenmalige massage boeken maar het is eveneens mogelijk een vijf– rittenkaart te nemen, de massages worden hierbij vooruit voldaan, net zoals een strippenkaart voor de bus of bij de sportschool. U maakt hierdoor een afspraak met uzelf om lekker warm en ontspannen de herfst en winter door te komen. Klik voor routebeschrijving naar de praktijk(en) hier

 

Moxa behandeling (seizoensbehandeling)

moxa

Dit is een specifieke verwarmende behandeling die met name in de herfst– en winterperiode wordt gegeven, het is niet gericht op een specifiek gebied, zoals bij de buikmassage. Moxa is een product gemaakt van bijvoetkruid, welke een hoge temperatuur aanneemt zodra deze wordt verhit, hierdoor kun je geblokkeerde en aangetaste energiepunten openen, activeren en herstellen, zodat energie beter door het systeem kan stromen (infrarode werking). Speciaal bij koude en vochtcondities in het lichaam.

 

Waarom moxa?
Vaak is er in de herfst en winter door kou, vochtigheid en afwezigheid van genoeg zonlicht een algemeen gevoel van malaise, slapte, kou en energiegebrek. De moxa behandeling biedt uitkomst voor deze algemene klachten en voorkomt daarbij ook dat het zich niet gaat ontwikkelen tot ernstige klachten.

 

Omdat dit een therapeutische behandeling is, is het aan de therapeute te bepalen welke vorm van behandeling het beste bij uw conditie past. Bij moxa zijn meestal 5 tot 10 wekelijkse behandelingen aan te raden (ligt aan de fysieke conditie), soms is een combinatie met shiatsu therapie wenselijk. De therapeute zal u informeren over welke behandeling u de juiste ondersteuning zal bieden. Klik voor routebeschrijving naar de praktijk(en) hier

 

Hand- en voetmassage (hele jaar special)

moxa

We vergeten vaak aandacht te besteden aan onze handen en voeten, en dit terwijl we ze zwaar belasten. Uren achtereen op de been zijn, lopen, de handen zeer intensief gebruiken bij het werk. Het is belangrijk om onze extremiteiten goed te verzorgen en dat is geen overbodige luxe, door meer aandacht aan de handen en voeten te geven kan de circulatie in de rest van het lichaam zich optimaliseren.

Bij de massage gebruiken we olie en behandelen we onder andere de belangrijkste energiepunten. Geef uzelf een fijne massage cadeau, uw lichaam zal u er dankbaar voor zijn. Ter ontspanning maar zeker ook voor mannen en vrouwen wiens handen en voeten dagelijks zwaar belast worden en net dat beetje extra aandacht nodig hebben. Klik voor routebeschrijving naar de praktijk(en) hier

 

 

 

'Als jouw mededogen niet ook voor jezelf geldt, dan is het niet compleet'. 

Jack Kornfield

 

 

 

           Timeware Software UK | 2009©Copyright-All Rights Reserved