"Go With the Flow healing Centre" 
 Praktijk voor Klassieke Shiatsu & Massage
 Klassieke Shiatsu ~ Do-In Yoga ~ Munay Ki ~ Workshops

 

Munay-Ki inwijdingen

homo-lumineous

  

Munay-Ki inwijdingen

Munay-Ki is een prachtige reis van negen energierites, afkomstig van de laatste Q'ueros-Inca sjamanen. De rites vormen tezamen een ‘pad van heelwording’, om te worden wie (en wat) u werkelijk bent! 

Start nieuwe groep op zaterdag 3 september a.s. Groepsgrootte 2 tot 3 personen. Inschrijven mogelijk tot 25 augustus. Meld u aan via contactpagina

Prijs: € 300,00 (9 inwijdingen en een oefensessie verdeeld over 3 bijeenkomsten ± 1x per maand incl. reader en inwijdingsteen). Kijk voor de volledige data onder Roosters.

 

 

 

 

 

Wat is Munay-Ki?

Munay komt uit het Quechua en betekent ‘Ik hou van je’ of ‘liefde zoals je bent’Ki staat voor 'kracht of energie'. Munay-Ki heeft als diepere gedachte 'wees degene die je écht bent'. Iedere rite zorgt voor een directe heling op energetisch niveau, geleidelijk zal deze zich manifesteren op het niveau van het mentale en fysieke niveau. Bij de inwijdingen wordt slechts gebruik gemaakt van één stuk gereedschap en dat is de pi-stone, de inwijdingssteen. De pi-stone is een hyperdimensionale poort naar een onzichtbaar koninkrijk waartoe de Laika's (medicijnmannen en – vrouwen) en Hoeders van de Aarde toegang hebben dankzij de rites van de Munay-Ki.

 

Waar komt het vandaan en waarom worden de rites nu doorgegeven?

De rites werden ons door de laatste Inca- sjamanen, de Q’ueros (Laika-stam) gegeven. Dit was voorheen alleen bestemd voor de medicijnmensen. Ze zijn echter (voor het eerst in de geschiedenis) vrijgegeven omwille van de enorme transformatie die de planeet nu meemaakt. De laatste rite (de inwijding van de schepper) werd voor het eerst in juni 2006 overgedragen van mens op mens, vroeger kon deze overdracht alleen van geest op mens plaatsvinden, doch gebeurde dit zelden. De Munay-Ki wordt nu doorgegeven omdat dit namelijk nodig is; middels de inwijdingen wordt er voor gezorgd dat de Aarde en met name haar (menselijke) bewoners beter in staat zijn de evolutionaire energiesprong te maken, de energetische verschuiving (de evolutionaire kwantumsprong) welke volgens de Inca’s, de Maya’s en Hopi in 2012 gaat plaatsvinden. 

 

Wat doet Munay-Ki?homo-lumineous

De Munay-Ki rites zijn spirituele zaadjes die in uw lichtgevend energieveld geplant worden en zijn processen van transformatie. Zij brengen onmiddellijke heling op energetisch niveau en vormen het versnelde pad naar verlichting en transformatie. Het reinigt uw lichtend energieveld en ontdoet het van de psychische slib dat, door trauma’s in het verleden, in de aura is achtergebleven. Hierdoor bent u beter in staat de zware energie te transfomeren naar lichte energie, zullen de chakra’s helder worden en ontwikkelt u een regenbooglichaam. Dit gebeurd wanneer de chakra’s beginnen te stralen met hun oorspronkelijke gloed, elke chakra heeft zijn eigen kleur en samen geven ze de kleuren af als van de regenboog.

Het is belangrijk dat de inwijdingen met de juiste, liefdevolle intentie en in een ontspannen sfeer gegeven worden. Een initiatie op zich duurt een paar minuten. Wanneer u zich actief openstelt voor het ontvangen van de initiaties, zal alles in liefde uw kant op stromen. U ontvangt de inwijdingen als energetische zaden in de voedingsbodem van je energieveld, het is vervolgens aan een ieder van ons om deze zaadjes tot wasdom te laten komen. Deze zaden ontspruiten niet door water, maar door vuur en u doet na elke initiatie een vuurceremonie om hen wakker te maken en te helpen groeien. Op hun beurt helpen zij u daarna met het verbranden van de zware energie de zich in uw chakra’s heeft genesteld, zodat de chakra's kunnen schitteren in hun oorspronkelijke licht en u omringd wordt door uw regenbooglichaam. 

 

Waarom is de Munay Ki belangrijk voor u?

·      Het activeert uw lichtend energieveld en zijn kracht om te manifesteren, transformeren en te creëren.

·      Het verhoogt de frequentie van het DNA, wat invloed heeft op de kwaliteit van leven, uw lichaam en de manier waarop u leeft (en sterft).

·      Het geeft een zekere verankering in de realisatie over uw verlichte natuur.

 

Waar en hoe worden de inwijdingen gegeven?

De inwijdingen worden in Wateringen gegeven, de frequentie is maandelijks (3 inwijdingen per sessie, 1x per maand ~ 3 bijeenkomsten in totaal - de laatste bijeenkomst omvat eveneens de oefensessie).

  

Hoe verder nadat u de inwijdingen hebt mogen ontvangen?

Zodra u alle initiaties heeft ontvangen, kunt u ze op uw beurt weer doorgeven aan vrienden, familie en cliënten. Het is niet de bedoeling de inwijdingen alleen te ontvangen, het doorgeven van de rites ondersteunt en versterkt namelijk ook uw ontwikkeling van de energetische zaden.

Naast de initiaties ontvangt u mondelinge informatie en zullen indien nodig energetische voorbereidingen (o.a. meditatieve oefening) plaatsvinden. Naast de inwijdingssteen ontvangt u bij de laatste rite eveneens een reader met alle benodigde informatie, daarna hebben we een oefensessie om de rites met elkaar te oefenen.

 

Moet ik zelf echt gaan inwijden, ben ik dit verplicht?

We krijgen regelmatig de vraag of zelf inwijden een verplichting is. Het is geen verplichting echter wel een energetisch voorrecht. De Inca sjamanen hebben deze rites aan de mensheid gegeven omdat zij hebben ingezien dat er meer 'Hoeders van de Aarde' (Munay Ki ingewijdenen) nodig zijn. Zo kunnen ze een ieder bereiken en voorbereiden op de tijd die komen gaat. Daarbij is alle liefdevolle hulp nodig.

 

Na ontvangst en oefenen van alle rites is het dus, na verloop van tijd, ook uw beurt om de rites uit te voeren.  De inwijdingen zijn niet enkel bedoeld voor de individu. De rites zijn voor een ieder bedoeld dus Munay-Ki geef je door, in liefde, in Munay! Daarbij kunnen de inwijdingszaden niet verder opbloeien, tenzij wij ze op onze beurt weer met veel Munay (met veel liefde) doorgeven, hiervoor gebruikt u de pi-stone welke u ontvangt bij de ‘rite van de schepper’.

 

In Munay

 

Uitleg over de rites      

 

 

 

 

 

Sjamanen zijn Reizigers,op reis naar Verschillende Plaatsen,

in Zichtbare en Onzichtbare Werelden,

op de Aarde, in het Hier en Nu en in het Universum.

Ze reizen naar de Toekomst, in het Heden en naar het Verleden,

om te zoeken naar Mogelijkheden voor Heling

op plekken waar de Spirits hen Brengen en Sturen,

 en daar te komen waar Transformatie nodig is. Munay-Ki

 

 

 

 

            Timeware Software UK | 2009©Copyright-All Rights Reserved