"Go With the Flow healing Centre" 
 Praktijk voor Klassieke Shiatsu & Massage
 Klassieke Shiatsu ~ Do-In Yoga ~ Munay Ki ~ Workshops

 
Behandelingen
schouderbehandeling  

Shiatsu therapie (bij chronische- en acute klachten)

 

Shiatsu behandeling op therapeutische basis, welke alleen bij acute en/of chronische klachten wordt gegeven. U kunt shiatsu ondergaan wanneer er een chronische of acute aandoening aanwezig is, het biedt een goede ondersteuning in combinatie met andere therapieën. Shiatsu is zeer behulpzaam bij vele klachten. Bij de eerste afspraak wordt een anamnese (vraagstelling) afgenomen en wordt een (energetische) diagnose gesteld. Shiatsu wordt door de kleding heen gegeven.

De intakeafspraak duurt 1,5 uur en de vervolgafspraak 1 uur. 

 
Meer details...

Prijs (intake) € 50,- Prijs vervolgafspraak €37,-

 
shiatsu-massage  

Shiatsu massage (ontspanning)

 

Eenvoudige shiatsu behandeling, waarbij tijdens de behandeling de nadruk ligt op ontspanning. Door de diverse behandelmethoden, welke tijdens de shiatsu massage worden gebruikt, voelt u zich diep ontspannen. U loopt als herboren de deur uit. Shiatsu wordt door de kleding heen gegeven.

Ook verkrijgbaar als vijf rittenkaart, u heeft dan 10% voordeel!

 Behandelingsduur is 1 uur.

 
Meer details...

Prijs: € 37,- per behandeling. Vijf rittenkaart €180,-

 
buikmassage  

ShenDo Wellness: buik– en onderrugmassage

 

Een heerlijke, verwarmende massage met gemberolie voor de buik en onderrug. Vaak heeft u niet in de gaten hoe koud de rug en buik eigenlijk aanvoelt, na deze massage zult u ervaren hoe belangrijk warmte in dit jaargetijde is. U kunt eenmalig een massage boeken of als een vijf- rittenkaart.

Behandelingsduur is 30 minuten.

 
Meer details...

Prijs: € 37,- per behandeling. Vijf rittenkaart € 180,-

 
moxabehandeling  

ShenDo Wellness: Moxa behandeling

 

Een heerlijke, verwarmende behandeling met Moxa. Het is een kruid dat bij aansteking, langzaam en zeer heet verbrandt. De stick van samengeperst bijvoet geeft een aangename en weldadige infrarode uitstraling. Hiermee worden aangedane en geblokkeerde energiepunten behandeld. Deze methode wordt in het Oosten al eeuwen gebruikt door acupuncturisten en shiatsu therapeuten.  

Behandelingsduur is 30 minuten, meestal zijn er 5-10 wekelijkse behandelingen nodig, moxa wordt vooral gegeven in combinatie met shiatsu– therapie.

 
Meer details...

Prijs: € 37,- (alleen moxabehandeling) 

 

handenvoetmassage  

ShenDo Wellness: Hand - en voetmassage

 

Verwenbehandeling voor het hele jaar. We verzorgen ons uiterlijk, poetsen onze tanden, gaan naar de kapper maar vaak vergeten we onze handen en voeten die extra verzorging te geven, en dat is jammer. Het zijn net die delen van ons lichaam die het 'zwaar' te verduren hebben, we maken intensief gebruik van deze 'onderdanen' en daar mag beter voor gezorgd worden.

Lekker ter ontspanning maar zeker ook voor mannen en vrouwen wiens handen en voeten dagelijks zwaar belast worden. Behandelduur is 30 minuten.

 
Meer details...

Prijs: € 37,00 per behandeling.

 

bon-cadeau  

ShenDo Wellness: Shiatsu & Wellness Cadeaubon

 

Wilt u iemand verrassen voor een verjaardag, als bedankje of zomaar omdat iemand het verdient? Geef een stukje essentiële ontspanning cadeau.

We verzorgen cadeaubonnen vanaf € 10.00 We hebben zowel bonnen in het Nederlands als in het Engels.

Succes verzekerd want u geeft zo een waardevol en origineel cadeau, welke mensen weer even thuisbrengt bij zichzelf. 

 
Meer details...

Prijs: vanaf € 10,00 (afhankelijk van behandeling)

 

 

Timeware Software UK | 2009©Copyright-All Rights Reserved