"Go With the Flow healing Centre" 
 Praktijk voor Klassieke Shiatsu & Massage
 Klassieke Shiatsu ~ Do-In Yoga ~ Munay Ki ~ Workshops

 

Seizoen  Workshops

relax-workshop

  

Seizoen Workshops

De Workshop wordt ± 1 x per seizoen gegeven. Het zijn korte interactieve en gevarieerde workshops. Sommigen zijn speciaal gericht op het seizoen, zoals de herfst– en de winterworkshop. Anderen hebben een meer algemeen karakter echter met een specifiek thema zoals Stress Release Shiatsu of een workshop speciaal voor vrouwen.

Volgende workshop is Herfst Workshop op zaterdag 26 maart a.s. Inschrijven mogelijk voor 19 maart a.s. Meld u aan via contactpagina

Prijs: € 50,00 voor een Relax Workshop van 10.30 - 14.00 uur (incl. workshopreader en koffie/ thee). Graag zelf lunchpakket verzorgen.

 

 

 

 

 

 


Wat zijn Seizoen Workshops?

Wij kregen met enige regelmaat de vraag of wij, naast ons reguliere trainingsprogramma, korte workshops gaven. Tot op afgelopen winter was dit nog niet het geval en er bleek toch een zekere animo voor te zijn. Men gaf veelal aan interesse te hebben voor één van de cursussen maar dat men graag eerst een proefles zou volgen of het was eenvoudigweg niet mogelijk aan een lange cursus mee te doen in verband met het inplannen hiervan. 

Omdat we hen en overige geïntresseerden de mogelijkheid willen geven een soort van proefles mee te maken, hebben we de Relax Seizoen Workshops aan ons programma toegevoegd. Overigens heeft een Relax Workshop wel een volledig eigen programma, het zijn speelse, interactieve en gevarieerde korte workshops. Sommigen zijn speciaal gericht op het seizoen, zoals de herfst– en de winterworkshop. De anderen hebben een meer algemeen karakter echter wel met een thema zoals Stress Release Shiatsu of een workshop speciaal voor vrouwen. De workshops zijn geschikt voor (bijna) alle leeftijden (vanaf 20 jaar) en zeker voor alle lichaamscondities. We hebben de volgende Relax workshops op het programma staan:

 

Warme Winter Workshop:

buikmassageZonder dat we het in de gaten hebben, hebben we vaak last van een koude buik en/ of onderrug, dit zorgt regelmatig voor klachten van diverse aard (o.a. rugklachten, menstruatieproblemen, (terugkerende) klachten van de blaas of spijsvertering). In de workshop zullen we onder meer gebruik maken van gemberolie, hiermee leert u een goede verwarmende massage (onderrug en –buik) geven maar zeker zelf ook ontvangen. Tijdens de warme winter workshop gaan we de koude zones lekker opwarmen en de energie laten stromen.

Daarnaast zullen we met moxa (geperst bijvoetkruid) werken, om zo de algehele weerstand een opkikker te geven. Of u nu last van bovenstaande klachten heeft of een goed ontspannende massage wilt leren, de workshop is er voor een ieder die heeft behoefte aan wat extra warmte. Zeker wanneer de winter weer eens koud en guur is. Deze fijne, interactieve workshop is een echte aanrader.

Bijzonderheden: wilt u zo vriendelijk zijn om zelf een badlaken en twee handdoeken mee te nemen voor de massage?

 

Lentekracht, Vrouwenkracht Workshop:vrouwen-workshop

Een korte maar bijzondere workshop speciaal voor vrouwen, afgeleid van onze reguliere vrouwencursus.

Hierin zullen we, aan de hand van Do-In Yoga en energetische (chakra) oefeningen, werken aan rust vinden in het moment, om thuis te komen bij uzelf en werken aan een verbeterde energiebalans.

Daarnaast zullen we gericht werken aan ‘typische’ vrouwenklachten en aan het bewaken van de eigen  grenzen. Een mooie en inspirerende workshop voor zowel de beginner als de meer gevorderde op het gebied van energiewerk.

 

Stress Release Shiatsu Workshop:

stress-releaseU kent het vast wel, gespannen en pijnlijke schouders, stijve nek, migraine/ zware hoofdpijn, RSI of frozen shoulder. Maar ook klachten van de rug kunnen het gevolg zijn van stress. Vaak kunt u hier zelf iets aan doen mits u tijdig de signalen onderkent en actie  onderneemt!

In de workshop gaan we gericht werken aan de (algemene) spanningplekken van de nek, schouders en rug d.m.v. shiatsu ‘massage’ en Do-In. We leren u hoe uzelf een korte maar efficiënte behandeling kunt geven maar ook zelf mag ontvangen. Met simpele technieken bent u beter in staat om klachten van spanning en stress te verlichten. Daarnaast geven we een korte ontspanningsmeditatie om ook de hoogspanning binnenin het hoofd tot rust te brengen.

Belangrijk: De Stress Release workshop is met name gericht op klachten zonder een medische achtergrond. Bent u echter wel bekend met pijnklachten in hoofd, nek, schouders en rug naar aanleiding van een medisch probleem (o.a. whiplash, recente hernia etc.) en wilt u deelnemen aan de cursus?

Het is dan zeker aan te raden om allereerst telefonisch contact met ons op te nemen om een aantal zaken goed door te nemen. Wij zullen u vervolgens beter kunnen adviseren of de workshop (op dit moment) voor u geschikt is.

 

Relax Herfst Workshop:

herfst-workshopBenut de energie van de zomer! In deze afwisselende workshop gaan we allereerst de warmte van de zon gebruiken door deze gericht in het systeem op te nemen. Dit doen we door middel van Do-In Yoga, energie oefeningen en buikmassage.

Daarnaast geven we de handen en voeten de nodige verzorging en ontspanning door ze een heerlijke massage te geven. Dit is niet alleen maar lekker echter ook nuttig want zo worden alle organen en energiebanen gestimuleerd en gekalmeerd zodat ze de opgenomen energie beter kunnen laten doorstromen. Daarbij zijn we nog weleens geneigd ze te vergeten en zeker na de zomer kunnen ze extra verzorging gebruiken.

Bijzonderheden: wilt u zo vriendelijk zijn om zelf een badlaken en twee handdoeken mee te nemen voor de massage?

Zoals u ziet hebben we een leuk pakket workshops, voor ieder wat wils. De workshops worden door ons, in het seizoen, gegeven. Nieuwsgierig? Meld u aan via de contactpagina 

 

Terug naar cursusoverzicht

 

 

 

Wijsheid komt niet voort uit het verzamelen van kennis, maar uit het loslaten daarvan.’

  Nin Sheng

 

 

 

           Timeware Software UK | 2009©Copyright-All Rights Reserved