"Go With the Flow healing Centre" 
 Praktijk voor Klassieke Shiatsu & Massage
 Klassieke Shiatsu ~ Do-In Yoga ~ Munay Ki ~ Workshops

 
 
Lessen
meditatie  

Meditatie (open les) 

 

Vind u het heerlijk om te mediteren echter ontbreekt het u een motivatie of discipline? Wilt u een afspraak maken met de rust in uzelf? Dan bieden wij u graag de mogelijkheid! Vanaf maandag 1 november a.s. geven we 1x per week een open meditatie. Hier komt een scala aan meditaties voorbij, het verschilt van week tot week. Soms een geleidemeditatie, soms in stilte. Het is ideaal voor degenen die onze meditatiecursus gevolgd hebben of voor hen die moeite hebben regelmatig in hun eentje te mediteren.

Open meditatie maandag van 20.30-21.30 u. Deelname alleen mogelijk na aanmelding. Deelname 4-8 personen. Via strippenkaart of losse les 

 
Meer details... Prijs: Losse les €15,- of via strippenkaart €100,- (10 les + 1 gratis)
do-in  

Do-In Yoga lessen (algemeen)

 

Do-In Yoga Interactieve lessen (à 1 uur), waarin Do-In Yoga wordt gegeven. Do-In is een bewegingsvorm welke is gericht op het herstellen van het natuurlijk fysieke en mentale evenwicht, het bevorderen van gezondheid en vitaliteit van het lichaam. Do-In Yoga is als het ware 'doe-het-zelf shiatsu', door bewust met de ademhaling en de strekking te werken bent u in staat de energiebanen te strekken. Het verbeterd de lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en is daarnaast een goede ondersteuning voor de mentale flexibiliteit. (1 gratis proefles mogelijk)  

Do-In les op maandag- en woensdagochtend van 09.30 - 10.30 en op maandagavond van 19.30 - 20.30. Deelname alleen mogelijk na aanmelding, groepsgrootte 4 - 8 personen.

 
Meer details... Prijs: € 40,00 per maand (1 les per week)  
 
 

Timeware Software UK | 2009©Copyright-All Rights Reserved