"Go With the Flow healing Centre" 
 Praktijk voor Klassieke Shiatsu & Massage
 Klassieke Shiatsu ~ Do-In Yoga ~ Munay Ki ~ Workshops

 

Open Meditatieles

meditatiecursus

  

Open meditatieles 

Vind u het heerlijk om te mediteren echter ontbreekt het u een motivatie of discipline? Wilt u een afspraak maken met de rust in uzelf? Dan bieden wij u graag de mogelijkheid!

Op maandagavond van 20.30-21.30 onder voorbehoud van animo.  Van tevoren aanmelden is verplicht. Meld u aan via de contactpagina

Prijs: € 15,00 losse les of € 100,00 via een strippenkaart (10 lessen + 1 gratis)

 

 

 

 

 

Vind u het heerlijk om te mediteren echter ontbreekt het u een motivatie of discipline? Wilt u een afspraak maken met de rust in uzelf? Dan bieden wij u graag de mogelijkheid! Vanaf maandag 1 november a.s. geven we 1x per week een open meditatie. Hier komt een scala aan meditaties voorbij, het verschilt van week tot week. Soms een geleidemeditatie, soms in stilte.

Het is ideaal voor degenen die onze meditatiecursus gevolgd hebben of voor hen die moeite hebben regelmatig in hun eentje te mediteren. De Open Meditatie is ideaal voor de meer ervaren meditatiebeoefenaar aangezien in de les er geen specifieke begeleiding gegeven wordt. Indien u graag meer stress gerichte begeleiding wenst of als beginnende beoefenaar meer basis informatie dan is het aan te raden om eerst deel te nemen met onze meditatiecursus 'Stilte in het Nu'.

 

Door met meditatie aan de slag te gaan, kunt u een verbeterd niveau van focus, ontspanning en concentratie bereiken. De meest simpele maar effectieve stap is om regelematig een ‘rustmoment’ in te bouwen en zo een stap in de richting te zetten van een alerter, gefocust maar relaxt leven.  

 

 

 

Zolang we vasthouden aan de begrippen van goed en kwaad zal de wereld zich op die manier aan ons blijven manifesteren.

Pema Chödrön 

 

 

 

 

            Timeware Software UK | 2009©Copyright-All Rights Reserved